zondag, 13 december 2015 14:24

Kerst Fair Scouting BvH in teken duurzaamheid

Scouting BvH, dat dit jaar haar 80-jarige bestaan viert, sluit het feestjaar in stijl af met een Kerst Fair in het landhuis aan het Burgemeester van der Lippad 3 (nabij Bijdorp). Op zaterdag 19 december opent de vereniging vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur de poorten voor alle Schiedammers. Niet alleen worden er demonstraties gegeven van out door activiteiten van scouting, maar ook zijn er allerlei activiteiten gericht op de kerst zoals kerstballen blazen en theeglazen graveren.

Er zijn duizenden boeken, dvd’s en cd’s te koop. Ook zijn er tal van activiteiten voor kinderen, terwijl de ouders kunnen genieten van winterse gerechten en ook huishoudelijke apparatuur, huisraad en speelgoed voor de kerst kunnen inkopen. Kinderen kunnen al met één bon van vijftig cent iets uit de grabbelton halen. Ook drankjes, broodjes pulled pork, snoep en de activiteiten kunnen worden betaald met bonnen die voor een zacht prijsje kunnen worden aangeschaft.

De opbrengst zal worden besteed aan activiteiten in het kader van duurzaamheid, één van de kernwaarden van scouting.

Om extra aandacht te krijgen voor de actie zal er op zaterdag vanaf 12.00 een Kerstmannenband op de Nolenslaan de folderaars van scouting begeleiden.

Kerst Fair Scouting BvH in teken duurzaamheid

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws