maandag, 12 december 2016 22:00

Kerstconcert Koren onder de molens

Schiedam - Vol passie en enthousiasme hebben het koor Geluid uit Zuid, het koor uit Oost en het koor Groenoord zich het afgelopen jaar gepresenteerd in de Korenbeurs. Dinsdag 20 december verenigen de drie koren zich, om gezamenlijk een uniek kerstconcert neer te zetten

Zonder twijfel zal ook dit weer een hartverwarmende avond worden, waarbij gezelligheid en elkaar ontmoeten centraal staan.De voorleesbrigade van de Bibliotheek is aanwezig om mooie kerstverhalen en gedichten voor te dragen.

Onder begeleiding van dirigenten Jirre Stoutjesdijk en Thijs Mijnster hebben de verschillende koorleden zich in het voorjaar van 2016 voorbereid op spetterende optredens in de Korenbeurs. Voorstellingen over klein lief en leed met een lach en een traan, waarin de thema's 'De liefde' en 'Ik denk me blij' centraal stonden. Alle drie de optredens waren, voor zowel de koorleden als voor het publiek, een onvergetelijke gebeurtenis.

Vanwege de verwachte drukte zijn er twee optredens in de Korenbeurs gepland op dinsdag 20 december. Het eerste optreden is van 19.00 - 19.45 uur en het tweede optreden is van 20.30 - 21.15 uur. Beide voorstellingen zijn gratis.

Kerstconcert Koren onder de molens

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws