maandag, 07 december 2015 11:19

Kerstmarkt Schiedam dit jaar in Winkelcentrum Nieuwe Passage

Net als voorgaande jaren is er toch ook dit jaar weer een Kerstmarkt in de Schiedamse binnenstad. Deze keer weliswaar op een kleinere schaal dan de afgelopen jaren. Toch nemen weer een aantal Schiedamse winkeliers deel aan dit evenement. Deze keer is de locatie het overdekte winkelcentrum de Nieuwe Passage, in het voormalig winkelpand waar Miss Etam gezeten heeft.

De ruimte is omgetoverd in een gezellige en uitnodigende kerstsfeer. Dagelijks is er gelegenheid om onder professionele begeleiding uw eigen kerststukje te maken.

De Mini Kerstmarkt start op donderdag 10 december tijdens de koopavond om 19.00 uur. Op hetzelfde moment wordt de kerstsfeer ingeluid door de kaarsjesavond op de Grote Markt , waar de kerstboom zal worden ontstoken.

Tot en met woensdag 23 december, is de Kerstmarkt dagelijks, gratis, te bezoeken tijdens de winkeluren in de Nieuwe Passage.

Deelnemende winkeliers zijn: Corrie van Eijk Fotografie ; Le Marché; Coppens Slaapcomfort; Zahra bloemen;; Theater aan de Schie; The.Euro Man; Home Presents; Lydia’s Fashion; Verkade juwelier; Parti; Da’s Leuk; Black Impact; Schiedams Boekhuis en CC Lampetstellen

Kerstmarkt Schiedam dit jaar in Winkelcentrum Nieuwe Passage

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws