dinsdag, 31 maart 2015 14:52

KETEL1 opent borrelseizoen 2015 in Rotterdam

KETEL1 is op vrijdag 3 april terug met een spetterende nieuwe editie van vrijdagmiddagborrel Binnenpret. Het populaire evenement maakt een grootse rentree op een unieke locatie op de Maas: de Spido. Met een bijzonder uitzicht op de skyline, originele live acts en de beste borrelaars van Rotterdam, verwacht de organisatie ook deze editie weer een grootse opkomst.

Binnenpret @ Spido Rotterdam

De zoektocht naar een centrale en geschikte Rotterdamse toplocatie heeft de KETEL1 borrel naar een centrale plek óp het water geleid: de Spido. In 1931 werden boten van dit bedrijf gebruikt om Rotterdamse werknemers van en naar hun werk te vervoeren, het zogenoemde volksvaren. Op 3 april dient de Spido als uniek decor van afterworkborrel Binnenpret. De boot ligt tijdens de borrel aan wal, zodat borrelaars op ieder moment kunnen aansluiten of de boot kunnen verlaten.

KETEL1 in de Mix

KETEL1, een oer-Hollands begrip. De KETEL1 Mix verovert gestaag toonaangevende bars en clubs door heel het land. De verfrissende mix staat voor dezelfde kwaliteit en authenticiteit als waar het drankmerk bekend om staat. De eigentijdse opmaak van de KETEL1 Mix, bijzonder vormgegeven glaswerk aangevuld met ijsblokjes en fruitgarnering, maakt het tot een fris en stijlvol drankje. Ideaal op het terras in het zonnetje tijdens een borrel in de kroeg óf gedurende een stapavondje.

De KETEL1 borrel

Datum: Vrijdag 3 april 2015
Tijd: 19.00 uur - 24.00 uur
Locatie: De Spido: Willemsplein 85, Rotterdam
Line-up: Ronny Hammond & MC Choral
Entree: Gratis
Website: www.ketel1.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Binnenpret?fref=ts

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws