zaterdag, 11 maart 2017 17:36

Kethel Spaland boekt tweede zege op rij

waterwegsport Schiedam - Kethel Spaland heeft vanmiddag wederom voor een verrassing gezorgd. de Schiedammers die al maanden op de laatste plaats bivakkeren wonnen van De Valken met 3-2.

In een matige eerste helft kwamen de Schiedammers via een schitterend genomen vrije trap op een 0-1 achterstand. Ondanks drie goede mogelijkheden van Kethel Spaland werd er voor de thee niet meer gescoord.

De tweede helft gaf een totaal ander beeld. Kethel Spaland nam niet alleen het initiatief, maar toonde ook veel meer passie. Na een kwartier spelen in de tweede helft scoorde Ricardo Spanjaart voor de terechte gelijkmaker. Omdat een gelijkspel voor de Schiedammers momenteel niet genoeg is, ging de thuisploeg vol voor de winst. Ondanks meereed mogelijkheden werd de inzet pas een kwartier voor tijd beloond. Chahine Lobiyed wist diagonaal de bal in de winkelhaak te plaatsen. Lang kon Kethel Spaland niet genieten van deze voorsprong, daar enkele minuten laten De Valken vanuit het niets de gelijkmaker scoorde.

Kethel Spaland dat conditioneel sterker was dan zijn tegenstander bleef op jacht naar de zege. Enkele minuten voor tijd krijgen zij ook waar ze recht op hadden. Via een corner kwam de bal voor de voet van Milletson die de 3-2 binnentikte.

Trainer Peter van Buren was uiteraard zeer gelukkig met deze overwinning. “Alles is nog mogelijk, we leven van week tot week. In de tweede helft hebben we echt passie getoond. In de eerste helft was er geen beleving. Ik heb in de rust wel wat gescholden en het iets ander neergezet. Als je dan ziet hoe die gasten dat oppakken. Ze hebben echt karakter getoond en dat hadden we ook wel even nodig”.
Kethel Spaland boekt tweede zege op rij

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws