zondag, 20 maart 2016 10:10

Kethel Spaland doet zichzelf te kort

waterwegsport

Kethel Spaland heeft zichzelf vanmiddag geen goede dienst bewezen. De Schiedammers verloren onterecht van Piershil met 2-1. Kethel Spaland startte nog voorvarend, want na 13 seconden wist Yuri Nooteboom de 0-1 al op het scorebord te zetten. Na een lastige fase namen de Schiedammers na een kwartier het heft weer over en was het wachten op de 0-2. Niets bleek minder waar, want uit het niets kwam Piershil op gelijke hoogte.De tweede helft gaf hetzelfde spelbeeld. Kethel Spaland wist een hoop kansen niet te verzilveren. Piershil daarentegen wist wel om te gaan aan de minimale kansen die zij kregen, want uit één van de spaarzame aanvallen wist de thuisploeg de 2-1 te maken. Kethel Spaland probeerde nog wel om te score gelijk te trekken, maar had het vizier vandaag niet op scherp staan.

“Ik sta hier met een gemengd gevoel, we spelen gewoon een hele goede wedstrijd en hadden Piershil echt in de tang. We wisten alleen de vele 100% kansen niet te benutten. We hebben ons vandaag echt te kort gedaan”, sprak trainer Raymond Kraaybeek enigszins gefrustreerd.

Volgende week is Kethel Spaland vrij van competitievoetbal en zal het oefenen tegen VDL. Een week later staat de thuiswedstrijd tegen Papendrecht op het programma om een week later tegen Soccer Boys uit te komen. Deze gasten uit Bleiswijk bivakkeren momenteel op een 12de positie, welke recht geeft op de nacompetitie. De Schiedammers staan nu nog maar één punt boven Soccer Boys, maar wel met een wedstrijd meer gespeeld.

Kethel Spaland doet zichzelf te kort

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws