zondag, 29 januari 2017 12:43

Kethel Spaland pakt punt tegen DHL

waterwegsport

Schiedam - De zondagvoetballers van Kethel Spaland hebben aan het treffen met DHL een punt overgehouden. De ploeg van oefenmeester Ruud Spierings opende zwak en mocht van geluk spreken dat de bezoekers het eerste bedrijf het vizier niet op scherp hadden staan.

Na 25 minuten was het echter wel raak voor de ploeg uit Delft waarna Glenn van Troost na een foute terugspeelbal alert reageerde en zo op slag van rust de ploegen onverwacht op gelijke hoogte schoot.

Met het inbrengen van Jasper Koning kregen de Schiedammers na de rust meer vat op de wedstrijd. Met nog een half uur te spelen schoot Tim de Haan de Spiertingsbrigade via de strafschopstip (na goed doorgaan van de van Scheveningen overgekomen Davey Keijnenberg) op voorsprong maar diens treffer werd 10 minuten later weer geëgaliseerd: 2-2
” Over het algemeen ben ik tevreden dat we tegen deze sterke tegenstander een punt pakken. Het is gewoon een hele goeie ploeg, vooral na de gelijkmaker was het nog even billenknijpen voor ons. Wij gaan gewoon door met bouwen en ik zie elke week een beter Kethel Spaland ” keek oefenmeester Spierings terug.

Kethel Spaland pakt punt tegen DHL

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws