KethelSpaland krijgt cheque van de Grote Clubactie
dinsdag, 22 december 2015 14:27

KethelSpaland krijgt cheque van de Grote Clubactie

Afgelopen dinsdag 15 december vond in de Intersport winkel in Berkel en Rodenrijs de uitreiking plaats van de cheques van de Grote Clubactie aan de deelnemende verenigingen in deze regio.

Namens vv KethelSpaland was jeugdvoorzitter Marco Konter aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen. Op deze cheque stond tot zijn grote vreugde het zeer fraaie bedrag van € 2.964,24.

Van alle aanwezige verenigingen bij deze Intersport vestiging betekende dit een top 5 notering.

Nadat we jaren niet hadden deelgenomen aan deze actie heeft de sponsorcommissie van onze club dit jaar de taak op zich genomen om deze actie op touw te zetten, en niet zonder resultaat verteld Marco. Gezegd moet worden dat het mede dankzij de uitzonderlijke prestaties van enkele jeugdspelers heeft geleid tot dit fraaie eindbedrag, Kees Keller uit onze E2 bijvoorbeeld heeft zelfs 145 loten verkocht!

De totale opbrengst gaat besteed worden aan trainingsmateriaal voor alle jeugdteams.

Volgend jaar gaan natuurlijk weer meedoen aan deze mooie actie, na een interne evaluatie gaan we bekijken hoe we dit succes volgend jaar kunnen gaan overtreffen. Marco geeft aan dat hij hierbij van de gelegenheid gebruik wil maken om alle verkopers van de club maar ook alle lotenkopers hartelijk te bedanken met de steun voor onze mooie vereniging.

Tot slot: Alle kopers die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid tot automatische incasso vinden hun lotnummers op hun bankafschrift.

KethelSpaland krijgt cheque van de Grote Clubactie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws