zondag, 01 mei 2016 21:16

KethelSpaland legt solide basis voor directe handhaving

waterwegsport

Rotterdam -Kethelspaland heeft met een 1-3 winst Op Meeuwenplaat de basis gelegd voor directe handhaving. De ploeg van oefenmeester Ronald Scholte kwam na een half uur op voorsprong door een geweldig schot in de kruising van de 16- jarige Wuister die hiermee zijn basisplaats debuut extra glans gaf.

Nadat de gastheren nog voor rust verrassen gelijk kwamen was het zoals zovaak Glenn van Troost die namens de Schiedammers opstond.
Eerst liet de watervlugge aanvaller een vrije trap achter de Meeuwenplaat goalie verdwijnen en niet veel later zorgde hij na goed voorbereidend werk van Harun Can voor de bevrijdende 1-3.

Door de overwinning stan de schiedammers nu stevig op een veilige 8ste plaats met 2 punten voorsprong op de promotie/degradatie plaats, en kunnen tegen het al gedegradeerde Overmaas, volgende week, het karwei afmaken.
Scholte roemt de teamspirit van zijn ploeg “Ik ben echt heel erg trots op die gasten, we spelen sinds Januari bijna continu met 5 A-junioren en die doen het geweldig. Vandaag zitten er weer 4 op de bank waarvan er maar 1 invalt maar degene die niet ingevallen zijn waren net zo betrokken bij het team als de rest, topgasten !”

KethelSpaland legt solide basis voor directe handhaving

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws