woensdag, 11 mei 2016 07:38

KethelSpaland speelt zich met monsterzege veilig

waterwegsport

Schiedam/Zwijndrecht- De zaterdagvoetballers van KethelSpaland hebben zich vanavond in Zwijndrecht tegen het al gedegradeerde Groote Lindt zo goed als veilig gespeeld. De wedstrijd werd afgelopen zaterdag na 6 minuten bij een 0-0 tussenstand gestaakt door een kwetsuur van de leidsman.

De ploeg van oefenmeester Raymond Kraaybeek won met maar liefst 2-8. Grote man bij de Schiedammers was aanvaller Milletson die vier keer trefzeker was. Naast de goalgetter waren Tim Lansbergen (2 maal) Elroy vanWijngaarde en Guido Mokveld ook doeltreffend voor de Schiedamse tweede klasser. Door de overwinning is het tweedeklasserschap een formaliteit. De Schiedammers staan met nog 1 Wedstrijd te spelen 3 punten voor op Soccer Boys dat op een promotie/degradatie plaats staat,Kethelspaland heeft echter een veel beter doelsaldo ten opzichte van de Bleiswijkers: + 19.

Aanvoerder Tim Lansbergen was uiteraard content met de overwinning. “We maakten het onszelf moeilijk door hun steeds in de wedstrijd te houden maar uiteindelijk gaf kwaliteit de doorslag. Over het hele seizoen dik verdiend dat we erin blijven”, aldus de altijd goedlachse Schiedammer.

Foto: Jeanine Slotboom

KethelSpaland speelt zich met monsterzege veilig

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws