zondag, 21 februari 2016 14:56

KethelSpaland waardig onderuit tegen koploper

waterwegsport

De zondagvoetballers van KethelSpaland hebben tegen koploper OHVV niet voor een stunt kunnen zorgen. oefenmeester Ed van Troost die bij afwezigheid van Ronald Scholte en Leen Koorengevel de honneurs waarnam, zag zijn ploeg nipt met 2-1 verliezen.

Na 1 minuut leek het een moeilijke middag te worden voor de Schiedammers toen de gastheren via een afgeslagen corner de bal laag achter KS doelman Robin Hos lieten verdwijnen.
Echter vanaf dat moment waren de Schiedammers de bovenliggende partij en was Glenn van Troost via een 1 tegen 1 situatie en een bal op de lat dicht bij een treffer.

Harun Can beloonde de dadendrang van de bezoekers en lobte nog voor rust de 1-1 tegen de touwen.

Na de rust liet OHVV zien te beschikken over het geluk van de koploper. Een vrije trap voor KS strandde in de muur en uit de rebound maakte gastheren de beslissende 2-1.
Net voor tijd was Jochem Droge namens de Schiedammers nog dicht bij de gelijkmaker maar zijn volley, op aangeven van de debuterende Erfalino Lopes ging net voorlangs.
Oefenmeester Ed van Troost was ondanks het verlies tevreden over de prestatie, “Je weet dat je het erg moeilijk krijgt hier. De omstandigheden maakte het er niet gemakkelijker op maar ondanks dat vind ik dat we goed gevoetbald hebben met de juiste teamspirit.” aldus de ad-interim.

KethelSpaland waardig onderuit tegen koploper

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws