zondag, 12 juli 2015 20:50

Kidsbouwdorp gaat deze week weer van start

Timmer, zaag en bouw mee aan de middeleeuwse droomhuizen en stoere kastelen. Jij komt deze zomervakantie toch ook mee timmeren, zagen en bouwen tijdens KidsBouwdorp 2015? Van 13 juli t/m 7 augustus kun je iedere werkdag van 10.00 tot 15.00 uur onder professionele begeleiding aan de slag. Kom alleen of neem je vriendjes en vriendinnetjes mee. Alle kinderen van 8 tot 13 jaar zijn van harte welkom. Je kunt zelf kiezen hoeveel dagen je mee wilt doen. Schrijf je nu in! http://www.kidsbouwdorp.nl/inschrijven Toegang is € 1,00 per dag.

Deze zomer reizen we met KidsBouwdorp terug naar de late middeleeuwen, de tijd waarin de Schiedamse heilige Liduina leefde. We bouwen de mooiste middeleeuwse droomhuizen en stoerste kastelen op een prachtig terrein in het Beatrixpark in Schiedam. Je vindt ons tussen de kinderboerderij en de speeltuin Fort Drakesteijn.

Iedere vrijdag wordt de week feestelijk afgesloten. Dan kunnen je ouders, opa en oma, broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes jouw bouwwerk komen bewonderen. Ook zijn er gave prijzen te winnen voor de mooiste en duurzaamste resultaten en het beste bouwteam.

We hebben professionele begeleiders van o.a. KomKids en een tal van vrijwilligers. Dankzij sponsoring van bedrijven, kunnen we de entree op slechts 1 euro per dag houden. We zorgen bovendien voor voldoende drinken.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws