dinsdag, 27 september 2016 12:34

Kinderraad Franciscus Gasthuis & Vlietland zoekt leden

Schiedam - Franciscus Gasthuis & Vlietland is op zoek naar kinderen uit groep 6, 7 en 8 die willen plaatsnemen in de Kinderraad. Zowel kinderen die regelmatig in het ziekenhuis komen als kinderen die om andere redenen meer te weten willen komen over zorg en ziekenhuizen, kunnen zich vanaf nu aanmelden.

Samen met verschillende professionals maak je kennis met de afdelingen in het ziekenhuis en de beroepen die in een ziekenhuis bestaan. Ook kom je erachter hoe de communicatie met bezoekers en patiƫnten is geregeld en ontdek je wat er allemaal is voor kinderen in een ziekenhuis. Samen met de andere kinderraadsleden verdiep jij je in verschillende onderwerpen, waarna het ziekenhuis graag jullie mening en adviezen hoort.

De Franciscus Gasthuis & Vlietland Kinderraad start na de herfstvakantie en blijft voor een heel schooljaar bij elkaar. In november vinden de eerste vijf bijeenkomsten plaats, verspreid over de rest van het schooljaar de volgende acht. Alle bijeenkomsten zijn op woensdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur en vinden plaats in Franciscus Vlietland in Schiedam.

Doe jij mee?

Ken of ben jij degene die graag wil plaatsnemen in de Kinderraad? Geef je dan voor vrijdag 7 oktober op! Er is plaats voor 15 kinderen uit groep 6, 7 of 8 die op een basisschool in of rond Schiedam zitten. Aanmelden kan door een korte motivatie met je naam, leeftijd, school, groep, e-mailadres en telefoonnummer te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kinderraad Franciscus Gasthuis & Vlietland zoekt leden

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws