dinsdag, 03 mei 2016 00:17

Kinderworkshop in Schiedams Boekhuis

Schiedam  - Het Schiedams Boekhuis is meer dan een boekwinkel. Dat beloofde Annette Jongen al bij de start van de eerste crowdfunding actie en nu maakt ze het waar! Op woensdagmiddag 11 mei is er kinderworkshop in de winkel aan de Hoogstraat: ‘maak je eigen moestuintje’ door Bram Wolthoorn.

Ben je ook enthousiast aan de slag gegaan met je moestuinpotjes? Lukt het nog niet zo goed of ben je nieuwsgierig geworden wat je allemaal nog meer zelf kunt kweken? Op woensdagmiddag 11 mei om 14.00 uur geeft Bram Wolthoorn een workshop voor kinderen vanaf zeven jaar. Hij leert ze zaaien, verspenen en verpotten en geeft antwoord op alle moestuinvragen!

Locatie: Schiedams Boekhuis, Hoogstraat 106, 3111 CB Schiedam
Voor aanmeldingen en meer informatie: tel. 010-7611352, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en op de website www.schiedamsboekhuis.nl.

Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen, dus vergeet je niet aan te melden. Kosten: € 2,50 per persoon.

Uiteraard zijn de ouders ook welkom! Er is koffie, thee, limonade en iets lekkers en er zijn genoeg plekken om te kunnen zitten en boeken door te bladeren.

Bram Wolthoorn is een zeer ervaren moestuinier. Onlangs verscheen zijn Handboek Moestuin. Hierin legt hij heel duidelijk van maand tot maand uit wat er in de moestuin gebeuren moet en waar je allemaal tegenaan kunt lopen. Eerder schreef hij twee moestuinboeken voor de jeugd.

Meer informatie: www.fortegroen.nl/auteur/bram-wolthoorn

Kinderworkshop in Schiedams Boekhuis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws