dinsdag, 09 augustus 2016 13:57

Kinderzomerfeest op Zomerterras Vlaardingen

Vlaardingen - Op woensdagmiddag 17 augustus is er op het Zomerterras in Vlaardingen van 13:30 tot 17:30 uur een Kinderzomerfeest, georganiseerd door UN1EK onderwijs en opvang B.V.. Alle kinderen van 4 tot 13 jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam zijn – onder begeleiding van een ouder of volwassene – van harte welkom!

De toegang is gratis; bij binnenkomst ontvangen kinderen een strippenkaart waarmee zij allerlei leuke sportieve, creatieve en muzikale activiteiten kunnen doen. Ja kan van te voren een inschrijfformulier voor het Zomerfeest downoladen, printen en invullen. Dan kan je op 17 augustus via de ‘fast lane’ snel naar binnen.

Tijdens het Zomerfeest wordt er ook een clip opgenomen. Kinderen kunnen mee dansen en zingen. Het dansje kan geoefend worden met de ‘how-to-dance’ videoclip op YouTube.
Ouders die hun kind naar het Zomerfeest willen laten gaan, maar zelf geen tijd of gelegenheid hebben om hun kind te vergezellen, kunnen een dag vakantieopvang boeken. Bel 010 – 435 56 11 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ieder weekend is er ook een promotieteam van UN1EK aanwezig op het Zomerterras om met kinderen leuke activiteiten te ondernemen.

Op zaterdagavond 20 augustus organiseren zij ook tussen 19:00 en 20:00 uur het KinderDiscoTerras. Kinderen kunnen lekker dansen op hun favoriete zomerhits! Maximaal drie kinderen per volwassene mét toegangskaart voor het DiscoTerras, kunnen tussen 18:00 en 20:00 uur gratis naar binnen bij het KinderDiscoTerras. Via de Facebookpagina van UN1EK kunnen kinderen stemmen op het favoriete dancetrack voor het KinderDiscoTerras.

Kinderzomerfeest op Zomerterras Vlaardingen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws