woensdag, 19 april 2017 16:08

Kinetische kunst en de GVR in de meivakantie

Schiedam - Tijdens de meivakantie zijn er op maandag- 24, woensdag- 26 en vrijdagmiddag 28 april vanaf 14.00 uur weer leuke activiteiten voor kinderen in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam. Deze activiteiten sluiten aan bij de expositie Eye Attack die sinds februari in het Stedelijk Museum Schiedam te zien is.

Op maandag 24 april wordt afgetrapt met de eerste workshop ‘Kinetische Kunst’. Stefanie Kampman van KunstKlas gaat op een speelse manier aan de slag met kinetische kunst. Na een kort bezoek aan de tentoonstelling in het Stedelijk Museum leer je in de Korenbeurs kunst maken waarin beweging een belangrijke rol speelt. De workshop is geschikt voor kinderen van 9 -12 jaar.

Woensdag 26 april gaan we met wat jongere kinderen ook eerst een bezoek brengen aan het tentoonstelling en daarna een beeldende opdracht uitvoeren met hetzelfde thema, namelijk Kinetische Kunst. Deze workshop is geschikt voor kinderen van 6-9 jaar.

Vrijdag 28 april wordt de wereld reusachtiger dan je denkt in de Biblioscoop tijdens de film de GVR (Grote Vriendelijke Reus), naar het geweldige boek van Roald Dahl. De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Deelname is gratis, voor de workshops op maandag en woensdag is het aantal plaatsen beperkt. Wil je er zeker van zijn dat je mee kunt doen? Meld je dan aan in de agenda op www.debibliotheekschiedam.nl.
Kinetische kunst en de GVR in de meivakantie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws