woensdag, 12 maart 2014 16:11

Klassiek Open Podium

De Stichting Opera aan de Schie organiseert op zondag 16 maart voor de vijfde maal het Klassiek Open Podium. In de Korenbeurs, Lange Haven 145, Schiedam. De stichting biedt met dit klassiek open podium talent een kans om zich te presenteren.

Het klassiek open podium is bedoeld voor gevorderde amateurs of professioneel geschoolde zangers of instrumentalisten. Zangers maken van deze gelegenheid om zich te presenteren onder begeleiding van een professionele pianist en hebben zich inmiddels aangemeld. Voor hun is het open podium een goede gelegenheid om zich voor te bereiden voor bijvoorbeeld een auditie of voor een optreden.

De Stichting Opera aan de Schie heeft als doel het uitvoeren van klassieke zangkunst te ondersteunen en te bevorderen. Daarbij wil de stichting nieuwe beoefenaars van het opera- en liedgenre een podium bieden zodat zij hun kennis kunnen vergroten en verbeteren.

Toeschouwers zijn die dag natuurlijk ook van harte welkom in de Korenbeurs. Wie van opera, operette of lied houdt, kan hier op 16 maart tussen 13.30 en 17.00 uur terecht.

Kijk voor meer informatie op de website www.opera-aandeschie.nl

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws