dinsdag, 26 september 2017 09:27

Klassiek Open Podium bij LH 131

Schiedam - Liefhebbers van klassieke zang kunnen op zondag 1 oktober hun hart ophalen in Schiedam bij het 26ste Klassiek Open Podium. Deze editie is speciaal gewijd aan het lied. Klassiek talent presenteert zich tussen 13.30 en 16.15 uur in Galerie LH131, Lange Haven 131 in Schiedam. De entree is gratis. Voor (semi-) professionele zangers en instrumentalisten is het Open Podium een goede gelegenheid zich voor te bereiden op bijvoorbeeld een auditie of optreden. Voor de toeschouwers is het meestal genieten!

Het is de zesentwintigste editie van het Klassiek Open Podium dat de Stichting Opera aan de Schie organiseert. Zangers en instrumentalisten krijgen in Schiedam de mogelijkheid zich te presenteren aan het aanwezige publiek. Zangers worden begeleid door de vaste begeleider op piano, Jean-Baptiste Milon. Bij de vorige edities bleek het niveau erg hoog. Er zijn slechts enkele steden in Nederland waar een dergelijk open podium wordt georganiseerd. De Stichting Opera aan de Schie voorziet met het Klassiek Open Podium duidelijk in een behoefte.

Elke keer weer komen musici vanuit het hele land naar Schiedam. Omdat musici niet graag optreden voor lege stoelen zijn alle belangstellenden zijn aanstaande zondag van harte welkom. De entree is gratis.

Kijk voor meer informatie op de website www.opera-aandeschie.nl
Klassiek Open Podium bij  LH 131

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws