zaterdag, 04 maart 2017 20:51

Knappe overwinning Kethel Spaland

waterwegsport

Schiedam - Kethel Spaland heeft eindelijk weer eens drie punten kunnen bijschrijven. Op het eigen sportpark werd DoCoS uit Leiden met 2-1 verslagen.

Aanvoerder Tim Lansbergen was trots op deze teamprestatie. “We hadden vooraf al een heel goed gevoel over deze wedstrijd. Deze week hebben we zwaar getraind, omdat we conditioneel nog een stap moeten maken, wat we geaccepteerd hebben. Voor rust komen we met 1-0 voor door een doelpunt van Dominic Verschoor. In de tweede helft gingen zij drukken en werden wij vastgezet en probeerde wij via de counter te spelen.

Na 20 minuten in de tweede helft scoren zij toch de 1-1, al kwam deze voor ons wat ingelukkig tot stand. In een kluts schoten zij op de goal en werd de bal onbedoeld door Dominic Verschoor tot doelpunt gepromoveerd. Na deze 1-1 bleven wij voetballen met de wil om te winnen en door keihard te werken. Tien minuten voor tijd wist Yuri Nooteboom de 2-1 te maken. Hierna gingen zij lange bal spelen en zagen wij alleen een doelpunt van hun terecht afgekeurd worden (handsbal). Het dubbeltje viel eindelijk eens onze kant op en deze overwinning is ook goed voor het moraal”.

Knappe overwinning Kethel Spaland

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws