maandag, 09 november 2015 09:45

Kom handwerken in De Tweemaster!

Houdt u van handwerken? Kom dan elke donderdagmiddag van 14.30 tot 16.00 uur naar de Granny’s Finest handwerkclub in Geriatrisch centrum De Tweemaster aan het Vondelpark 2 in Maassluis. Gezelligheid staat voorop en voor een kopje koffie, wol, garens en patronen wordt gezorgd. Meedoen is gratis!

De informatiemiddag op donderdag 5 november jl. was de aftrap van de nieuwe Granny’s Finest handwerkclub. Ruim 15 creatieve dames genoten van gezelligheid, koffie en gebak terwijl Jip, oprichter van Granny’s Finest, hen alles vertelde over de nieuwe handwerkclub. Hebt u de informatiemiddag gemist maar lijkt het u leuk om te komen handwerken? Of wilt u een steentje bijdragen als vrijwilliger? Kom dan gerust eens een kijkje nemen en sluit gezellig aan! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Argos Services via telefoonnummer 010 - 427 83 90 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Granny’s Finest is een modemerk waarbij ambacht en design samenkomen door generaties met elkaar te laten samenwerken. Met de komst van deze nieuwe handwerkclub staat de teller van het aantal clubs van Granny’s Finest en Argos Zorggroep op vier. Breiliefhebbers kunnen tevens terecht in Soenda in Vlaardingen (elke dinsdag van 14.00 tot 15.30 uur) en in François HaverSchmidt (elke dinsdag van 14.00 tot 15.30 uur) en DrieMaasStede (elke woensdag van 14.00 tot 15.30 uur) in Schiedam.

Kom handwerken in De Tweemaster!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws