zaterdag, 08 augustus 2015 12:05

Kom naar de Argos l’Entrée Zomerkoffie!

Bent u ook benieuwd wat er deze zomer allemaal georganiseerd wordt om goed en gezellig de zomer door te komen? Kom dan naar de Argos l'Entrée Zomerkoffie op dinsdag 18 augustus a.s. in Geriatrisch centrum DrieMaasHaveen op woensdag 19 augustus a.s. in Geriatrisch centrum De Meerpaal.

Veel ouderen zien op tegen de zomer; de kinderen zijn op vakantie, de buren naar hun tuinhuis en vaak is het te warm om iets te ondernemen. Tijdens de Argos l'Entrée Zomerkoffie vertelt de consulente u over wat er deze zomer allemaal te doen is op de gastlocatie en bij u in de buurt, zodat u ook kunt genieten van de zomer!

Vlaardingen
De themabijeenkomst is bij te wonen op dinsdag 18 augustus in De Meerpaal aan de Willem de Zwijgerlaan 2 in Vlaardingen. Toegang is gratis en er staat een kopje koffie klaar. Vanaf 09.30 is de zaal open en we starten om 10.00 uur. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 12.00 uur.

Maassluis
De themabijeenkomst is bij te wonen op woensdag 19 augustus in DrieMaasHave aan de Stadsmolen 101 in Maassluis. Toegang is gratis en er staat een kopje koffie klaar. Vanaf 9.30 is de zaal open en we starten om 10.00 uur. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 12.00 uur.

Argos l'Entrée organiseert maandelijks gratis themabijeenkomsten in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Hoogvliet, Albrandswaard en Spijkenisse. Argos l'Entrée is een initiatief van Argos Zorggroep en wordt georganiseerd in samenwerking met Careyn, Steunpunt Mantelzorg Nieuwe Waterweg Noord, Seniorenwelzijn, VraagRaak en gemeente Maassluis. Voor meer informatie over Argos l'Entrée kunt u terecht op www.argoszorggroep.nl of neemt u tijdens kantooruren contact op via telefoonnummer 010 - 427 83 90.

Kom naar de Argos l’Entrée Zomerkoffie!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws