Kom op avontuur en ontdek de mooiste familievoorstellingen
vrijdag, 10 april 2015 14:02

Kom op avontuur en ontdek de mooiste familievoorstellingen

Tijdens de meivakantie staat het Maaspodium helemaal in het teken van spannende avonturen en bijzondere ontdekkingen. Geniet van twee weekenden bomvol theater, dans en muziek voor de hele familie. Voor en na de voorstellingen is er van alles te doen in en rondom het Maaspodium. Ga op ontdekkingstocht, luister naar spannende verhalen of maak muziek met een magische machine. Heb je trek gekregen van al het avontuur? Wij zorgen natuurlijk voor genoeg lekkers.

Brullen tijdens Voor de Leeuwen #4
In het tweede weekend van de meivakantie (9 en 10 mei) vindt Voor de leeuwen #4 plaats. Tijdens de familie editie van dit terugkerend festival zijn de leukste, mooiste, grappigste en spannendste voorstellingen van nieuw dans- en theatermaaktalent te zien. Met onder andere: Schildpad zoekt een huis (2+), In de Verte (2+), Tik Tak Slaap (2+), Eitje (3+), Help, ik heb een vlieg ingeslikt (4+), Ik wacht niet, ik FEEST (5+), Playstation (8+) en LAURA\ODA (9+). Om wie brul jij het hardst?

Hongerige leeuwen beginnen het festival goed met een stevig ontbijt of brunch. Je bent vanaf 9:00 uur welkom in het Maaspodium.

Kijk op MAAStd.nl/mei voor het volledige programma.

Maas theater en dans
Maas theater en dans maakt volwassen voorstellingen voor jonge mensen, fysiek, fantasievol en uitgesproken in alles. Maas ontregelt en verleidt met theater, dans, muziek, mime, film, animaties, techniek en nog veel meer. Maas theater en dans heeft een eigen huis in Rotterdam, het Maaspodium.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws