zondag, 13 december 2015 13:50

Kom vragen en klagen bij de Stamtafel en Publiek op 19 december

Zaterdag 19 december vindt de vierde editie plaats van “Stamtafel en Publiek”. De deelnemende raadsleden roepen Schiedammers op om aan te schuiven en hun vragen, opmerkingen, klachten of suggesties met hen te delen.

Het doel van Stamtafel En Publiek is om de kloof tussen inwoners en politiek te verkleinen door zo toegankelijk mogelijk een drankje te kunnen drinken en vragen, suggesties, ideeën en grieven met raadsleden te kunnen delen. De Stamtafel en Publiek wordt live uitgezonden door PopUpTv. De Stamtafel is nadrukkelijk geen politieke talkshow en ook geen miniraadsvergadering: de bedoeling is dat inwoners van Schiedam een podium hebben. In de politiek gaat het tenslotte om de inwoners!

Geen enkel onderwerp is taboe. Schiedammers krijgen live feedback van raadsleden, er wordt concreet gemaakt of er actie kan worden ondernomen, wie dat gaat doen en wat er teruggekoppeld gaat worden. Of het nu gaat over Schiedam in Beweging, de Singelschool, de ontsluiting van Vijfsluizen, de communicatie met de gemeente, de opvang van vluchtelingen, de leegstand in de binnenstad, verkeersoverlast, parkeerproblemen of 1001 andere zaken, iedere Schiedammer is van harte welkom om aan te schuiven.

De Stamtafel vindt plaats op 19 december van 13:00 tot 14:00 in de studio van PopUpTv op Winterland te Schiedam. Ook publiek is van harte welkom.

Kom vragen en klagen bij de Stamtafel en Publiek op 19 december

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws