dinsdag, 20 juni 2017 09:33

Komend weekend laatste locatietheater in het wild Oh ja joh hoezo dan

Schiedam - Op zaterdag 24 en zondag 25 juni staat winkelcentrum Hof van Spaland op z'n kop: de voorstelling 'Oh Ja Joh, Hoezo Dan?' wordt daar gespeeld.

Er zijn maar weinig mensen zo vurig en gepassioneerd als de Schiedammers, maar ze lopen er niet mee te koop. Als een buitenstaander de liefde verklaart aan deze stad, is steevast de reactie: ‘Oh ja joh, hoezo dan?’ Maar daar komt de trots van de Schiedammer om de hoek kijken. De glans in de ogen als een buitenstaander vertelt wat zo mooi is aan de stad. De gretigheid waarmee ze door blijven vragen en zelf staan te popelen om hun Schiedamse verhaal te delen. Een voorstelling voor mensen die elkaar anders nooit ontmoet hadden, voor mensen die dol zijn op Schiedamse verhalen en voor mensen die herinneringen willen delen. Een waarschuwing vooraf: je blik op Schiedam en Schiedammers zal voorgoed veranderen.

Bekijk de trailer
Anne Rats en Koen Wouterse van de Stokerij Schiedam vertellen in deze video, geproduceerd door PopUpTv, waarom je deze voorstelling niet mag missen: https://youtu.be/Ve4b_Onz2O4 

Informatie
Speeltijden: zaterdag 24 en zondag 25 juni om 13.00 uur en 15.00 uur
Locatie: Hof van Spaland, 3121 CA Schiedam
Let op: De voorstelling wordt gespeeld op een openbaar toegankelijke plek.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.stichtingmooiwerk.nl 
Prijs: Voor volwassenen € 5,- en voor kinderen € 2,50 (met een ticket krijg je een zitplaats, een hapje en een drankje)

In het wild: een drieluik

Dit is de laatste voorstelling van 'In het wild, locatietheater in de wijk'. Voorstellingen waarin het Schiedams cultureel erfgoed wordt verbonden met verhalen van Schiedammers in al hun verscheidenheid.

Binnen dit festival, dat drie weekenden beslaat, spelen Schiedammers drie voorstellingen met Schiedams DNA. Eerder waren 'Hart voor de Zaak' (op 9 t/m 11 juni in Schiedam-Zuid) en 'Klein Geluk' (op 17 en 18 juni bij de Volkstuinen in Vijfsluizen) te zien.

Komend weekend laatste locatietheater in het wild Oh ja joh hoezo dan

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws