Komende zaterdag drukke Stamtafel en Publiek
zondag, 01 mei 2016 21:22

Komende zaterdag drukke Stamtafel en Publiek

Schiedam  - Aankomende zaterdag 7 mei wordt het een drukke Stamtafel in de studio van PopUpTv. De Stamtafel wordt voortaan thematisch ingericht en de eerste editie zal het thema het Vlietland ziekenhuis zijn. Het bestuur heeft vorige week laten weten de geboortezorg en kinderafdeling naar Rotterdam te gaan verhuizen en dat laat Schiedam niet ongeroerd.

Een hoop mensen uit de regio hebben al laten weten hier een duidelijke mening over te hebben. Zo zal wethouder Patricia van Aaken aanschuiven maar ook raadsleden uit Schiedam en Vlaardingen. Colleges en raden van deze steden willen de afdelingen in Schiedam behouden. Het bestuur van het ziekenhuis is ook uitgenodigd om hun verhaal achter het besluit te komen vertellen maar een reactie op de uitnodiging is tot nu toe uitgebleven.

Ben jij in verwachting, heb je kinderen, of wil je überhaupt dat er een fatsoenlijke verloskunde/kinderafdeling in Schiedam blijft? Of vind je juist dat dit een goede stap is van het ziekenhuis omdat de zorgkosten de pan uitrijzen? Kom dan ook naar de Stamtafel en laat jezelf horen. De uitzending begint om 15.00 uur in de studio van PopUpTv op de Broersveld 31. Als je wil aanschuiven vragen wij je om rond 14.45 uur aanwezig te zijn.

Komende zaterdag drukke Stamtafel en Publiek

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws