donderdag, 23 februari 2017 08:58

Komkids kinderopvang in Theater aan de Schie

Schiedam - Theater aan de Schie komt met een nieuw concept: kinderopvang door Komkids tijdens jeugd- en familievoorstellingen. Gezellig een middag naar het theater, maar kinderen in een andere leeftijdscategorie? Geen probleem!

Theater aan de Schie biedt bij de voorstellingen De Kabouter van Theater Terra (5 maart 2017, 15.00 uur) en Iep met Ottolien Boeschoten en Gerold Guthman (26 maart 2017, 15.00 uur) kinderopvang aan in het theater. De opvang duurt vanaf 45 minuten voor aanvang tot uiterlijk 45 minuten na afloop van de voorstelling. Kosten € 5,00 per kind. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden
Kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar kunnen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aangemeld worden. Bij aanmelding is het belangrijk om de volgende elementen te benoemen: naam, leeftijd, bijzonderheden (allergieën) en het telefoonnummer van de contactpersoon.

Komkids
Jezelf kunnen en mogen zijn, is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Bij KomKids bieden ze kinderen die ruimte. KomKids biedt hele dagopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar, VKV/peuterspeelzaal voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar en voorschoolse-, tussenschoolse-, naschoolse-, ADV en vakantieopvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar op meer dan 35 locaties in Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam. Kijk voor meer info op www.komkids.nl.

Reserveren
Kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar kunnen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aangemeld worden. Graag bij aanmelding de naam, leeftijd, bijzonderheden (allergieën) en uw telefoonnummer vermelden. De kosten zijn € 5,00 per kind. Meer informatie is de vinden op theateraandeschie.nl/nieuws/kinderopvangdoorkomkids

Komkids kinderopvang in Theater aan de Schie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws