woensdag, 16 december 2015 16:15

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Van der Linden (Frankeland)

Woensdag 16 december 2015 ontving mevrouw A.M. (Annemarie) van der Linden uit handen van burgemeester Lamers een Koninklijke onderscheiding. Tijdens haar afscheidsreceptie bij de Frankelandgroep werd bekend gemaakt dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd haar te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Zij ontvangt deze hoge onderscheiding voor haar verdiensten bij de Frankelandgroep.

De groep is er met de onaflatende inzet, kunde en creativiteit van mevrouw Van der Linden in geslaagd een van Nederlands meest toonaangevende zorginstellingen te worden en te blijven. Landelijk, maar zeker in de regio is zij een voorbeeld voor vele andere zorginstellingen. Een instelling waar vakmanschap gecombineerd wordt met een prettige werksfeer voor de medewerkers maar bovenal een goed verzorgd en fijn thuis voor vele ouderen.

De Frankelandgroep ontving door de jaren heen vele prijzen in haar vakgebied. Mevrouw Van der Linden zelf ontving in 1997 de Zorg Visie Excellence Trofee als Zorgmanager van het jaar. Ook bij de gemeente Schiedam bleven haar verdiensten niet onopgemerkt: in 2006 ontving zij voor haar inzet de Aleidapenning, de hoogste Schiedamse onderscheiding. Naast haar inzet voor Frankeland is decoranda ook actief bij de Rotary waarbij zij vanuit diverse commissies bijdraagt aan projecten in de stad. Haar buitengewone inzet draagt er toe bij dat het welzijn van de bewoners zeer goed is en dat ook de Frankelandgroep zelf solide is en blijft. Daarbij hebben ook de medewerkers in de Frankelandgroep een keurige werkgever. Na een kwart eeuw gaat mevrouw Van der Linden met een welverdiend pensioen.

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Van der Linden (Frankeland)

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws