Kraker KethelSpaland-PPSC bol van de belangen
woensdag, 22 april 2015 12:32

Kraker KethelSpaland-PPSC bol van de belangen

waterwegsport

Aankomende zaterdag 25 april zal om 14.30 uur een waar voetbalgevecht losbarsten op het hoofdveld van Sportpark Kethel.
De zaterdagvoetballers van KethelSpaland zullen PPSC op bezoek krijgen, een echte derby aangezien Sportpark Thurlede op slechts 800 meter afstand is gevestigd. Zoals gebruikelijk bij een derby zal de wedstrijd beladen zijn, maar in dit geval nog net even wat meer omdat er verschillende belangen in het geding zijn. PPSC dat nacompetitie probeert te ontlopen en KethelSpaland(za) dat bij winst kampioen van de 3e klasse C kan worden.

Door:Tim Lansbergen

In het verleden heeft dit affiche zich al herhaaldelijk voorgedaan. Het was in het seizoen '08/'09 juist PPSC dat meedraaide in de bovenste regionen van de 3e klasse C en waren de belangen dus omgekeerd. In beide ontmoetingen was PPSC destijds te sterk met respectievelijk 2-5 en 1-0. Het seizoen '14/'15 werd afgetrapt met dit mooie affiche en eindigde in een spectaculaire puntendeling, 3-3.

Sportpark Kethel zal aanstaande zaterdag vollopen en is het hopen dat de weergoden de Schiedammers dit weekend goed gezind zijn. Ongeacht de uitslag zorgt KethelSpaland voor een mooie ambiance met o.a. een buitenbar en na afloop een DJ!

Zet alvast een groot kruis in de agenda want één ding is zeker, zaterdagmiddag staat Sportpark Kethel garant voor een spektakelstuk! De toegang is zoals altijd gratis.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws