donderdag, 07 april 2016 11:26

Kunst van iedereen

Schiedam- De hele maand juni staat Nederland in het teken van kunst van iedereen. Van 28 mei tot en met 30 juni 2016 kan je op honderden locaties in meer dan 150 gemeenten amateurkunst kijken en van dichtbij beleven. Schiedammers tonen hun kunst in de maand juni tijdens diverse evenementen in de stad en in hun eigen huis tijdens Iktoon Schiedam. Dans, theater, muziek, beeldende kunst, fotografie, film en meer!

Koren, theatergroepen, kunstenaars, fotografen, dansers, vloggers, zangers, acteurs en andere creatieven wordt gevraagd hun talenten te tonen.

De feestelijke aftrap vindt plaats op 28 mei in het Wennekerpand en in de SodaFabriek Schiedam.
Op 4 juni staat Schiedam in het teken van dans. Tijdens Schiedans op het Land van Belofte laten Schiedamse dansgroepen hun dansmoves zien.
Op 5 juni staan de kleinste talenten (t/m 12 jaar) centraal. Tijdens de grote-kleine-kunstenmakersdag in het Wennekerpand tonen zij hun talent op het podium of in één van de gratis workshops.
Op 25 juni tonen en verkopen Schiedammers hun kunst op Dam'Art tijdens 'Een keer wat anders' op de Dam, een samenwerking met Centrummanagement Schiedam en de winkeliers van de Dam.
De gehele maand juni openen verenigingen hun deuren en bieden kunstvakdocenten (gratis) masterclasses en workshops voor amateurs aan.

Iktoon Schiedam wordt in Schiedam gecoördineerd door Mooi Werk. Meer informatie of meedoen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 010-273 47 80

Kunst van iedereen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws