vrijdag, 28 oktober 2016 11:33

Kunstlezingen bij BuitenBeeldgids Schiedam

Schiedam - De Buitenbeeldgids Schiedam is een gids over kunstwerken in de openbare ruimte in Schiedam, waarbij de belangrijkste eigenschap is dat deze gids in delen wordt uitgegeven. De lezer verzamelt zelf de pagina’s én selecteert zijn of haar favorieten.

De aanleiding voor de publicatie van één of meerdere pagina’s voor de BuitenBeeldgids Schiedam is de plaatsing van een nieuw beeld in Schiedam, een rondleiding of een wandeling langs kunstwerken in de openbare ruimte. Niet digitaal maar gedrukt, waardoor deze gids afhankelijk van de gelegenheid steeds van vorm kan veranderen en mee op pad kan door Schiedam.

De gids is verkrijgbaar voor € 10,- bij Mooi Werk, het Stedelijk Museum Schiedam en het Schiedams Boekhuis.

Julia Snikkers onderzocht kunstwerken in de openbare ruimte van Schiedam en schreef de teksten voor de BuitenBeeldgids Schiedam.
Ter gelegenheid van de BuitenBeeldgids Schiedam geeft zij in het Stedelijk Museum Schiedam twee lezingen over enkele kunstwerken en kunstenaars die in de collectie van Schiedam vertegenwoordigd zijn.

Data: woensdag 2 november en woensdag 7 december
Tijd: 13.30-15.30 uur
Locatie: Stedelijk Museum Schiedam, Hoogstraat 112, Schiedam
Kosten: € 7,50 per lezing (met een korting van € 2,50 per lezing op vertoon van de BuitenBeeldgids Schiedam, u betaalt dan slechts € 5,- per lezing)
Opgeven: via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 010-273 47 80

Kunstlezingen bij BuitenBeeldgids Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws