woensdag, 20 mei 2015 12:41

Laatste dag Bieb Schiedam, 6 juni in Korenbeurs

Vandaag is De Bibliotheek aan het Stadserf voor het laatst geopend. Hierna wordt het grootste gedeelte van de collectie naar de Korenbeurs overgebracht, waar de deuren van de bibliotheek op zaterdag 6 juni openen. Een klein gedeelte van de collectie zal uitsluitend via reserveringen beschikbaar zijn, vanwege plaatsing in een magazijn. De gehele collectie blijft hierdoor beschikbaar. De materialen zijn te reserveren via de 'Bibliotheek Wise app' en via Mijn Bibliotheek op www.debibliotheekschiedam.nl.

Afhalen en inleveren kan na sluiting van Stadserf in alle andere bibliotheekvoorzieningen in Schiedam, de Bibliotheek in de Erker, de Bibliotheek in Hof in Zuid, de Bibliotheek in De Brug, de Bibliotheek in De Klinker en de Bibliotheek in De Nieuwe Harg. Haal de folder of bekijk de website voor alle adressen en openingstijden.

De Bibliotheek in de Korenbeurs is mede mogelijk gemaakt dankzij schenkingen van onder andere: Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., Stichting De Groot fonds, Stichting Job Dura en ROG Plus.

Foto: de Korenbeurs Fotograaf: Jan van der Ploeg

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws