dinsdag, 03 november 2015 07:57

Laatste kaarten beschikbaar voor Jandino

Na het grote succes van vorig theaterseizoen, is de altijd goedlachse Rotterdamse Antilliaan Jandino opnieuw terug in Theater aan de Schie. Gewapend met zijn lach van oor tot oor en gekke verhalen brengt hij zijn cabaretvoorstelling Hoe dan ook donderdag 19 november 2015, om 20.15 uur, naar het Schiedamse theater. Toegang € 25,00. De laatste kaarten zijn beschikbaar. Reserveren kan via www.theateraandeschie.nl.

Gewapend met zijn lach van oor tot oor en gekke verhalen, is Jandino Asporaat zonder twijfel de grappigste Antilliaan van Nederland. Zijn opmars in de tv- en cabaret-wereld is niet meer te stoppen. Jandino komt opnieuw met een avondvullend theaterprogramma: spetterend, hilarisch, ontroerend en energiek, met een brutale knipoog naar Nederlandse eigenaardigheden.

Tafeltje aan de Schie

Voorafgaand aan iedere voorstelling is het mogelijk om een Tafeltje aan de Schie te reserveren; een eigen tafel, persoonlijke bediening en een prachtig uitzicht over de theaterfoyer van Theater aan de Schie. Het arrangement begint één uur voorafgaand aan de voorstelling. Prijs: € 15,00 per persoon. Meer informatie via www.theateraandeschie.nl.

Openingstijden bespreekbureau

Toegang tot deze voorstelling is € 25,00. Kaarten reserveren voor deze voorstelling kan via het bespreekbureau, geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Online reserveren kan 24 uur per dag via www.theateraandeschie.nl.

Laatste kaarten beschikbaar voor Jandino

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws