zaterdag, 01 november 2014 14:09

Laatste kaarten voor grote namen Theater aan de Schie

Namen als Paul de Leeuw (dinsdag 4 november), ex- Stone Bill Wyman (woensdag 5 november) en Freek de Jonge (vrijdag 14 november) zijn deze maand te zien in het Theater aan de Schie in Schiedam. De laatste kaarten voor deze voorstellingen zijn nu beschikbaar. Wees er snel bij!

 

Avond uit met vrouwen

Heeft u ook zo genoten en gelachen bij voorstellingen als Zadelpijn of één van onze ladies nights met Vuile Huichelaar. En heeft u zin in nog zo'n vrouwenavond? Kom dan met uw vriendinnen dinsdag 11 november, om 20.15 uur, naar Vijftig tinten... de parodie. Mannen zijn uiteraard ook van harte welkom!

Swingen en genieten

Natuurlijk is het ook mogelijk om heerlijk te genieten en te swingen in het theater. Wat denkt u bijvoorbeeld van Rhythmic Circus (zaterdag 1 november), Woodstock the Story (donderdag 13 november) of Big, Black and Beautiful (donderdag 27 november).

Theaterbeleving voor kinderen

Zondag 16 november kunt u samen met uw (klein)kinderen genieten van de kleurrijke en swingende familiemusical Jungle Book (8+) en woensdag 26 november brengt Sinterklaas een bezoek aan ons theater tijdens de voorstelling Karel de Kok en de verjaardag van Sinterklaas (4+).

http://www.theateraandeschie.nl

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws