dinsdag, 31 maart 2015 14:45

Laatste Peuter Kleuter voorstellingen in de Stadsgehoorzaal

De laatste van dit seizoen komen eraan! Zondag 26 april de laatste Peuter Kleuter Ochtend, donderdag 9 april het jaarlijkse PeuterFestival. Deze series maakt de Stadsgehoorzaal mogelijk met steun van fondsen. Zij vinden het net zo belangrijk als de Stadsgehoorzaal, dat theater voor de allerkleinsten toegankelijk is. Met een vrolijke voorstelling, lage kaartprijs in een intieme, fijne theaterochtend.

Dank aan de fondsen en donateurs!

Veel dank aan Fonds Schiedam Vlaardingen, Fonds Podiumkunsten, Stichting de Groot Fonds en Stichting Elise Mathilde Fonds. En niet te vergeten; ook de donateurs van de Stadsgehoorzaal.

Het PeuterFestival met o.a. Dirk Scheele 2+

Omdat veel speelzalen met hun groepen het festival bezoeken, is dit festival op donderdag. Zo maken ook veel kindjes die van huis uit nog niet naar theater gaan, kennis met theater. Daarnaast komen veel papa's, mama's, opa's, oma's met hun (klein)kinderen! Je kunt kiezen uit drie voorstellingen. Vooraf of na afloop kunnen peuters zich uitleven met een workshop of op ontdekkingstocht dwars door het PieterPeuterPad! (opgeven voor een workshop kan op de dag zelf, vol = vol) Kaarten € 9,50, tussen 09:00 en 13:00 uur

Peuter Kleuter Ochtend met 'Gezocht: Konijn' 3+

Een oergeestige voorstelling! Drie politieagenten gaan op zoek naar een konijn dat ontsnapt is uit de gevangenis. Konijnen houden zich namelijk niet aan de regels. Ze graven overal holen zonder daar een vergunning voor te vragen, eten wortels waar ze niet voor hebben betaald en poepen op straat. Help je mee deze zaak op te lossen?

Kaarten € 7,50, deuren open om 10:00 uur, voorstelling om 11:00 uur.

Voor informatie en kaartverkoop bezoek www.stadsgehoorzaal.nl

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws