woensdag, 19 september 2018 12:43

Laatste uitzendingen van RadioPopUp

Schiedam - Dit weekend zijn er voor het laatst uitzendingen van RadioPopUp vanuit de studio aan het Broersveld. Per 1 oktober zijn de programma's van RadioPopUp op de radiofrequentie van de nieuwe lokale omroep van Schiedam te beluisteren. De programma's komen dan vanuit de studio in het Wennekerpand. 

Na een hele feestelijke en gezellige editie van Onder Ogen nemen Ton van Dijk en John Weimar de uitzending over voor de laatste zaterdag editie van Aan de Schie onder de Pop Up vlag.

Juist omdat het de laatste editie in deze vorm is zijn een aantal gasten die eerder bij ons aan tafel zaten nogmaals uitgenodigd. Gewoon omdat zij in de top 10 scoorden van bekeken interviews op onze Facebook site. Absolute topper op onze site is schrijfster Julie van Mol. Zij komt zeker kunnen we gelijk vragen of ze al met een nieuwe roman bezig is. Ook toegezegd te komen heeft Angela van Gennip, zij vertegenwoordigt Home-start en laten die nu toevallig net op zoek zijn naar nieuwe vrijwilligers. Ook Femke Major van Atelier Femm komt nogmaals langs. De eerste keer dat zij aan tafel zat was vlak voor de opening van haar winkel in de Hoogstraat, wij zijn zeer benieuwd hoe het gaat met haar eigen atelier.

Dan nog twee dames uit de muziekhoek. Eentje hebben we aan de telefoon. Maaike Siegerist, zij woont tegenwoordig in de UK, had graag live bij ons willen zijn maar heeft andere verplichtingen. Ze heeft onlangs een prijs gewonnen in Engeland,  heeft een nieuwe single uit, natuurlijk is die ook te horen en wel live in de studio Eveline de Bruin. We praten over haar avontuur in de VS waar ze een open mike tour heeft gedaan, over de film die daarvan gemaakt wordt en ze heeft beloofd haar gitaar mee te nemen. Kortom een hele leuk en afwisselende Aan de Schie, zaterdag van 10:00 - 12:00 uur bij Radio Pop Up.

En dan zondagochtend 10:00 uur. Drie uur pop historie. Waarom was Den Haag ooit Pop stad nummer 1 van Nederland? Was de bijnaam het Liverpool van Nederland terecht? Meer dan 2000 bands stonden er op een gegeven moment geregistreerd. Welke ga je draaien?  Drie uur pop historie uit het Haagse, van lang geleden tot redelijk recent. van Haags, Hollands en Engels. Instrumentaal Indorock en pure beatmuziek. Weinig gepraat, veel muziek.

Een mooi radioweekend bij RadioPopUp, te beluisteren via de website van PopUpTv.

Laatste uitzendingen van RadioPopUp

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws