zondag, 24 april 2016 20:53

Lansbergen schiet Hermes langs Besiktas

Schiedam - Hermes zou goede zaken doen in de 3e periode door de drie punten op Harga te houden.

Met een temperatuur die in februari niet zou misstaan waren de blauw-witten vanaf het begin fanatiek op zoek naar een doelpunt. Dat resulteert in de 5e minuut in een vrije trap op de zestienmeter. De bal wordt goed ingeschoten door Sebastiaan Kerkhof, maar keurig uit de goal gewerkt door de keeper van Besiktas. Twee minuten later weer een grote kans, maar de kopbal van Lloyd Kalonga treft geen doel. Halverwege de 1e helft wellicht de mooiste aanval van de wedstrijd opgezet door Mari Lansbergen (foto), overstapje Bas Kerkhof en een enorme kans voor Ivan Anastacia. Zijn schot gaat net over. Na 37 minuten deelt Besiktas een speldenprik uit, maar de bal wordt net naast geschoten.

Rust 0-0, hoewel het al 3-1 had kunnen staan en dan is het maar afwachten of men in de tweede helft dezelfde soort kansen krijgt.

Gelukkig had de thee geen invloed op de inzet en kwamen er ook in de tweede helft vele mogelijkheden voor Hermes. Na 55 minuten opent Hermes de score door Mari Lansbergen. Een kwartier voor tijd weer een grote kans voor Ivan Anastacia, schot gaat net naast. Tien minuten voor tijd een goede voorzet van laatstgenoemde. Mari Lansbergen scoort zijn 2e goal van de wedstrijd en bezorgt Hermes de verdiende overwinning.

Met de behaalde drie punten doet Hermes goede zaken in de strijd om de derde periode en wint aan zelfvertrouwen voor de komende wedstrijden tegen OHVV en Excelsior’ 20.

Lansbergen schiet Hermes langs Besiktas

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws