dinsdag, 20 oktober 2015 07:44

Leoni Jansen en Izaline Calister samen in het Wennekerpand

Leoni Jansen en Izaline Calister, topzangeressen, liedjesschrijfsters en programmamaaksters, gaan als Sisters in Arms op zoek naar songs die de wereld hebben veranderd. Zij beseffen maar al te goed dat de wereld aan het veranderen is en dat muziek hier een grote rol bij speelt. De muzikale voorstelling Barricade is donderdag 29 oktober, om 20.15 uur, te zien in het Wennekerpand. Toegang € 21,00.

Terwijl onze minister-president rustig slaapt gaan Leoni Jansen en Izaline Calister de barricade op en zingen liedjes die verandering teweeg hebben gebracht en vertellen het verhaal erachter. Hoort het publiek muziek die de wereld op de been hield tijdens De Tweede Wereldoorlog, de dictatuur in Latijns-Amerika en ten tijde van de slavernij en Apartheid.

Favoriete protestsong

‘En wat is nou jouw favoriete protestsong?’ Jansen en Calister vroegen het aan een aantal politici, opiniemakers en nieuwsbrengers. Elke avond komt één van hen langs om daarover te vertellen. Daarna rest de vraag: welke protestsongs zijn er nu? Waiting on the World to Change? The answer, my friend, is blowin’ in the wind! Waar was jij toen Free Nelson Mandela werd gezongen? Wat is het verhaal achter Big Yellow Taxi van Joni Mitchell of West Wind van Miriam Makeba? Waarom werd een heel continent geïnspireerd door de stem en liedjes van Mercedes Sosa, zoals Gracias a la Vida?

Kaartverkoop

Toegang € 21,00. Reserveren kan via de kassa van Theater aan de Schie, geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Online reserveren kan 24 uur per dag via www.theateraandeschie.nl.

Leoni Jansen en Izaline Calister samen in het Wennekerpand

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws