maandag, 04 september 2017 15:13

Letterlijk energie proeven in Schiedam

Schiedam - 10 oktober 2017 is de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Schiedam werkt hard aan een duurzame stad en wil deze dag alle Schiedammers extra inspireren om duurzaam te wonen, te werken én te eten. Je bent van harte uitgenodigd om mee te eten met het Stadsbuffet: Proef de nieuwe energie!

Samen met andere Schiedammers geniet je van lekker duurzaam eten. Aan tafel verrassen we je met bijzondere Schiedamse duurzaamheidsverhalen.

Eet je mee?
Ben je bezig met duurzaamheid of juist nog helemaal niet? Iedere Schiedammer die zin heeft mee te eten en zich te laten inspireren is welkom. Vol is vol.
Meld je direct aan via deze link. Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Uiterlijk 3 oktober ontvang je het programma.

Waar en wanneer
10 oktober 2017 18.00-21.00 uur (inloop vanaf 17.30) Sint Jorisdoele Doeleplein 1, Schiedam

Met wie
‘Proef de nieuwe Energie’ wordt georganiseerd door de gemeente Schiedam (www.schiedamduurzaam.nl) en Energiek Schiedam. Vele enthousiaste Schiedamse bedrijven en organisaties werken en denken mee! De namen worden binnenkort op deze site vermeld.

Meer of andere ideeën?
Wil jij ook aan de slag met het thema Proef de nieuwe Energie? Heb je ideeën om aan te sluiten? Heb je een duurzaam recept of een mooi voorbeeld? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vertel het door!
Download de uitnodiging en nodig andere Schiedammers uit voor dit inspirerende evenement.

Letterlijk energie proeven in Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws