donderdag, 25 juni 2015 08:32

Leuke actie voor Stichting 1-2-3

Visboetiek Emous uit Vlaardingen heeft een leuke actie bedacht waarvan de opbrengst voor de Schiedamse Stichting 1-2-3 is. Afgelopen week werd het eerste vaatje haring van Visboetiek Emous geveild via Facebook. Autocentrum Flip Verhoek uit Schiedam bood het hoogste bedrag: € 400,- Onder het genot van een hapje en een drankje is het vaatje haring geopend bij de winnaar.

Stichting 1-2-3
Stichting 1-2-3 Heeft tot doel: het ondersteunen van minderbedeelde gezinnen tijdens de feestdagen in de regio Schiedam en Vlaardingen. De Stichting wil 2 groepen mensen bereiken:

1- De groep waar het allemaal om gaat: gezinnen die het moeilijk hebben om zich in deze samenleving financieel overeind te houden. Gezinnen die de feestdagen niet kunnen vieren zoals voor velen gewoon is; Een gezellig ontbijt, een leuke borrel, een heerlijk diner of een cadeautje onder de schoorsteen of kerstboom. Een chocoladeletter in de schoen of een mooi paasontbijt.

2- De groep dit dit mogelijk kan maken: naast dat zij zelf, vanuit hun bedrijf 1-2-3 Vastgoed, doneren aan de stichting zijn wij ook op zoek naar gelijk gestemden. Mensen of bedrijven die wel iets willen doen, maar niet weten hoe of waar te beginnen. Denk hierbij niet alleen aan doneren, wat uiteraard wel op prijs wordt gesteld, maar ook aan het verzamelen van etenswaren, gebruiksgoederen of speelgoed.

Voor info kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws