woensdag, 18 februari 2015 11:00

Leuke dingen doen met de Rotterdampas, gratis of met korting

De Rotterdampas is al 25 jaar de leukste kortingspas van Rotterdam en de regio. Met de pas kan iedereen, gratis of met flinke korting, meer dan 750 verschillende leuke dingen doen.

Ga naar topattracties zoals de Euromast en Spido. Maak samen pret voor een prikkie in Plaswijckpark en Attractiepark Duinrell en pak een dagje Diergaarde Blijdorp. Bekijk gratis films en de mooiste musea in Rotterdam, Den Haag en Delft. Proef voor niets de lekkerste ijsjes en relax met korting. Sport en speel voor geen spat in het zwembad, word wijs voor weinig en toer naar de mooiste bestemmingen.

Aanbiedingen in de buurt

Dit jaar kunnen Rotterdampashouders in Vlaardingen genieten van één keer gratis en daarna met flinke korting naar de film bij JT Bioscoop Vlaardingen en korting krijgen bij Pannekoekenhuis 't Hof, Veerplein 18, golfbaan Free Golf, bibliotheek Vlaardingen, Clown2B en Stichting Volksuniversiteit Vlaardingen. Daarnaast zijn er wisselende seizoenaansbiedingen bij onder andere de Kroepoekfabriek. Kijk voor alle seizoensaanbiedingen en sportclubs in Vlaardingen op www.rotterdampas.nl/acties of download de app!

Voor wie?

Iedereen kan een Rotterdampas kopen en voordelig leuke dingen doen. De pas kost € 60,- maar als u een minimum inkomen heeft, kunt u de pas voor € 5,- aanschaffen. En ook voor kinderen of 65-plussers geldt een reductietarief. Kijk daarvoor op www.rotterdampas.nl/tarieven. De Rotterdampas 2015 is geldig van 1 maart 2015 tot en met 28 februari 2016.

Waar te koop?

De pas koopt u op het gemeentehuis. Maak daarvoor eerst een afspraak via www.vlaardingen.nl/contactformulier of bel via (010) 248 4000. U krijgt de pas binnen drie werkdagen thuisbezorgd. De jaargids en seizoensmagazines krijgt u direct mee.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws