woensdag, 20 april 2016 18:09

Lever onverkochte vrijmarktspullen ter plekke in en win!

Schiedam - Honderden kinderen doen elk jaar hetzelfde: tweedehands spulletjes verkopen op de Schiedamse vrijmarkt in Kethel tijdens Koningsdag. Maar waar laat je je niet verkochte spullen? Sommigen nemen dit weer mee naar huis en anderen laten het achter. Als je dit jaar onverkochte spullen inlevert bij de speciale grofvuilcontainers van Irado, kun je daar mooie prijzen mee winnen. En zorgen we er samen voor dat de straat weer snel schoon is.

Maak kans op een X-box!

Iedereen die een doos of zak met niet verkochte spullen inlevert bij een van de twee speciale grofvuilcontainers van Irado, ontvangt ter plekke een kanskaart van Irado. Met die kanskaart maak je kans op mooie prijzen zoals een X-box, een minitablet of een pakket met gezelschapsspelen. De kanskaart kan opgestuurd worden naar Irado tot uiterlijk maandag 16 mei 2016.

Waar staan de speciale grofvuilcontainers?

De niet verkochte spullen kunnen op Koningsdag ingeleverd worden van 13.00 tot 17.00 uur op bij een van de vier speciale afvalcontainer op de parkeerplaats achter Hof van Spaland.

De medewerkers van Irado nemen de spullen in en zorgen ervoor dat deze netjes afgevoerd worden. Zo voorkomen we dat er afval achter blijft op straat en houden we samen Schiedam schoon.

Lever onverkochte vrijmarktspullen ter plekke in en win!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws