maandag, 13 oktober 2014 10:38

Lezing Herman de Vries door conservator Colin Huizing

Op donderdag 16 oktober 2014 verzorgt conservator Collin Huizing van het Stedelijk museum een lezing over de multi-getalenteerde kunstenaar Herman de Vries in de Bibliotheek aan het Stadserf 1.

Herman de Vries, onder andere schilder, beeldhouwer, schrijver, fotograaf en dichter, verbindt in zijn werk kunst, cultuur, natuur en leven met elkaar. Tot januari 2015 is er een prachtige overzichtstentoonstelling van herman de vries in het Stedelijk Museum te bewonderen. Tevens is zijn werk uitgekozen tot de Nederlandse inzending voor de 56ste Biënnale van Venetië 2015.

Zolang de tentoonstelling Ik Hou van Holland loopt, organiseert de Bibliotheek Schiedam In samenwerking met het Stedelijk museum Schiedam op iedere derde donderdag van de maand een lezing waarbij een kunstenaar of kunstperiode van de Nederlandse kunst na 1945 centraal staat.

De lezing begint om 19.30. Kaarten kosten € 5,- en zijn verkrijgbaar bij de servicebalie van de Bibliotheek aan het Stadserf 1 en bij het Stedelijk Museum Schiedam. Op de avond zelf zijn kaarten aan de deur te koop. Ook kunt u zich telefonisch aanmelden op het nummer 010 714 6330 op per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws