maandag, 04 september 2017 15:08

Lezing weerbaarheid en pesten in reeks over positief opvoeden

Schiedam - Dinsdagavond 12 september wordt in de Bibliotheek in de Korenbeurs een interactieve lezing over ‘weerbaarheid en pesten’ gehouden.

Heel vaak is er een link te leggen tussen pesten en weerbaarheid. Hoe maak ik mijn kind weerbaarder? Waarom is dit kind zo driftig? Wat doe ik als mijn kind wordt gepest? Mijn puberzoon heeft ‘verkeerde’ vrienden… wat te doen? Hebben jullie een paar opvoedingstips voor mij?

Een gezinsspecialist van Minters geeft antwoorden en tips en trucs om uw kind weerbaarder te maken. Minters ondersteunt burgers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken zodat zij voor zichzelf kansen kunnen creëren om een gelukkiger en evenwichtiger leven te leiden.

De reeks Positief Opvoeden is een samenwerkingsverband tussen KomKids, het Centrum voor Jeugd en Gezin, Minters en de Bibliotheek Schiedam. Deelname aan de workshop is gratis! U dient zich wel even aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De bijeenkomst vindt plaats bij de Bibliotheek de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam en gaat om 19.30 uur van start.
Lezing weerbaarheid en pesten in reeks over positief opvoeden

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws