maandag, 08 september 2014 10:40

Lezingen over Nederlandse kunst van 1945

In samenwerking met het Stedelijk museum Schiedam organiseert de Bibliotheek Schiedam, zolang de tentoonstelling Ik Hou van Holland loopt, iedere derde donderdag van de maand een lezing waarbij een kunstenaar of kunstperiode van de Nederlandse kunst na 1945 centraal staat.

Op donderdag 18 september zal kunsthistoricus Ineke Hagen u de ins en outs vertellen over het project Hollandse Huiskamers Schiedam. Hollandse Huiskamers is een jaar-rond publieksparticipatie project in het kader van het Schiedamse themajaar Verk(n)ocht. De tentoonstelling Ik hou van Holland heeft als inspiratiebron gediend voor dit project en in elke huiskamer staat een kunstwerk in het middelpunt uit de expositie Ik Hou van Holland.

De lezing is van 19.30 – 21.30 uur. Toegangskaarten: € 5,-
Kaartverkoop via de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf en bij het Stedelijk Museum Schiedam. Op de avond zelf is er ook verkoop van toegangskaartjes. U kunt zich aanmelden via 010 714 6330 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie de films van PopUpTv:
- over de opening van de expositie 'Ik hou van Holland': http://popuptv.nl/pop-up-tube/opening-tento-ik-hou-van-holland
- over de Hollandse Huiskamers: http://popuptv.nl/pop-up-tube/y7dshu7hrpk

 

 

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws