maandag, 08 september 2014 10:15

Lezingenreeks Positief Opvoeden op herhaling

Vanaf de tweede donderdag in oktober keert de lezingenreeks Positief Opvoeden terug in de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf. Maandelijks geeft een deskundige een gratis lezing over opvoeden. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Vorig seizoen maakte PopUpTv onder andere opnames van het thema 'Kijk uit voor loverboys' Zie de video op PopUpTube: http://popuptv.nl/pop-up-tube/_et4aqcbcng

Donderdagavond 9 oktober, om 19.30 start de reeks met een lezing over emoties en gedrag bij kinderen. Alle emoties mogen, maar niet elk gedrag. Hoe leert u uw kind zijn emoties in goede banen te leiden? Opvoeddeskundige Jolande Bisschop vertelt er alles over.

Later in de reeks komen de volgende onderwerpen aan bod: Loverboys (13 november), Pesten (8 januari), nieuw ouderschap (12 februari), uw kind en sociale media (12 maart), keuze basisschool (9 april) en overgewicht (21 mei). Kijk voor meer informatie in de agenda op www.debibliotheekschiedam.info of neem de folder mee bij één van de voorzieningen van de Bibliotheek Schiedam.

Deze maandelijkse informatieve avonden zijn in samenwerking met het CJG en KomKids.U kunt zich voor (onderdelen van) de reeks aanmelden, door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws