donderdag, 24 maart 2016 12:16

Liefdadigheidswedstrijden basketbal YETS Foundation

nieuwe stadsblad

Op zaterdag 26 maart vinden er in Sporthal Oost in Schiedam tussen 17.00 en 21.00 uur liefdadigheidswedstrijden basketbal plaats. De entree bedraagt 3 euro en iedereen is welkom!Op zaterdag 26 maart vinden er in Sporthal Oost in Schiedam tussen 17.00 en 21.00 uur liefdadigheidswedstrijden basketbal plaats. De spelers zijn de twee basketbalteams van het Lentiz LIFE College – 010Wolfpack en de Green Lions -, zij gaan de strijd aan tegen teams van de basketbalverenigingen Juventus en Divine. Daarnaast laten ’s avonds rond acht uur enkele talentvolle spelers van de verenigingen zien wat zij in huis hebben; de All Stars (waaronder oud-internationals) spelen tegen Divine U20. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De entree bedraagt € 3,-.

1 / 1zoom out

SCHIEDAM - Op zaterdag 26 maart vinden er in Sporthal Oost in Schiedam tussen 17.00 en 21.00 uur liefdadigheidswedstrijden basketbal plaats. De spelers zijn de twee basketbalteams van het Lentiz LIFE College – 010Wolfpack en de Green Lions -, zij gaan de strijd aan tegen teams van de basketbalverenigingen Juventus en Divine. Daarnaast laten ’s avonds rond acht uur enkele talentvolle spelers van de verenigingen zien wat zij in huis hebben; de All Stars (waaronder oud-internationals) spelen tegen Divine U20. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De entree bedraagt € 3,-.

De basketballers van het Lentiz LIFE College maken deel uit van een sportproject van de YETS Foundation, die zich in Schiedam en Vlaardingen inzet voor kwetsbare jongeren. De opbrengst van de liefdadigheidswedstrijd gaat naar de weeskinderen in Ghana, die dankzij de YETS Foundation kunnen sporten bij de Shakers Basketball Academy. Met de opbrengst wil de stichting vervoer voor de kinderen financieren, zodat zij ook in competitieverband kunnen gan uitkomen tegen teams uit omliggende dorpen.

Ook op de agenda

Zaterdag 2 april organiseert het team Jaguars van de YETS Foundation in samenwerking met Stichting Vluchtelingenwerk een sportdag voor vluchtelingen in Vlaardingen. Daarnaast gaan de basketballers van het Lentiz LIFE College op 10 april in samenwerking met vrijwilligers de buurttuin Schiedam-Oost opknappen. De YETS Foundation leert de jongeren zelfredzaam te zijn. Dit doet de stichting o.a. door middel van samen sporten, samen eten en huiswerkbegeleiding. Daarnaast leren de jongeren iets terug te doen voor hun eigen omgeving.

Liefdadigheidswedstrijden basketbal YETS Foundation

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws