Lunchconcerten in Theater aan de Schie
vrijdag, 02 oktober 2015 23:55

Lunchconcerten in Theater aan de Schie

Theater aan de Schie presenteert dit najaar drie lunchconcerten. Woensdag 21 oktober 2015 is het eerste lunchconcert. Van 12.15 tot 13.00 uur is het publiek van harte welkom in de theaterfoyer en kan het genieten van live klassieke muziek van het Duo Vert. Het bedrijfsleven, winkelend publiek; iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. Tijdens de lunchconcerten kan het publiek een zelf meegebrachte lunch nuttigen. De bar is geopend voor drankjes.

Het tweede concert vindt plaats op woensdag 18 november, het derde concert op woensdag 16 december 2015.

Programma Duo Vert: zang en piano

Het Duo Vert Obscur werd geboren toen de Catalaanse Rut Codina Palacio en de Franse Jean-Baptiste Milon elkaar begin 2014 leerden kennen. Italiaanse opera vormde de hoeksteen van hun programma, voordat zij uitvonden wat hen als geheel zou definiƫren: elkaar de kennis en passie voor de muzikale tradities van hun vaderland bijbrengen aan de mensen. Zij combineren folkloristische tinten van zuidelijk Europa met de tijdloze vervoering van operarepertoire. Woensdag 21 oktober, om 12.15 uur, in Theater aan de Schie.

Programma tweede en derde lunchconcert

Tijdens het tweede lunchconcert op woensdag 18 november 2015 speelt Wouter Mijnders samen met de jonge en begaafde Franse pianist Jean-Baptiste Milon. Het wordt een afwisselend concert, waarin beide musici enkele solostukken spelen.

Woensdag 16 december vindt het derde lunchconcert plaats en zal de Franse pianist Jean- Baptiste Milon, die zijn masterdiploma aan het conservatorium van Parijs heeft behaald, een soloconcert geven.

Kijk voor meer informatie op www.theateraandeschie.nl.

Lunchconcerten in Theater aan de Schie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws