vrijdag, 10 april 2015 11:32

Lunchen met de gemeenteraad Schiedam

Op zaterdag 18 april bezoekt de gemeenteraad Schiedam-West. Zo blijft de raad op de hoogte van wat er in de wijk speelt. Wilt u zelf iets onder de aandacht brengen? Dan nodigen we u uit om rond 12.00 uur samen met raadsleden een broodje te eten bij de Buurtvrouw.

In West gebeurt veel, bijvoorbeeld in het Volkspark, het Julianapark en Oranjeburgh. Voor een groot aantal activiteiten is De Erker de uitvalsbasis. De raadsleden gaan overal kijken en luisteren, maar horen ook graag wat รบ te vertellen heeft over hoe u de buurt beleeft, over groen in de wijk, over funderingsherstel en leefbaarheid.

De wandeling van de raad begint om 9.00 uur en eindigt rond 12.00 uur bij de Buurtvrouw in de Buurtwinkel aan de Van Beverenstraat 40. De Buurtvrouw, Miranda Pol, vertelt er over haar initiatief. Aansluitend lunchen de gemeenteraadsleden met bewoners van West.
Wilt u met raadsleden in gesprek over uw wijk? Schuif dan vanaf 12.00 uur aan bij de lunch in de buurtwinkel aan de Van Beverenstraat 40. En vraag ook uw buren mee!
Kijk voor het volledige programma van het bezoek op www.schiedam.nl.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws