zondag, 13 augustus 2017 17:22

M.Erdem verlaat de PvdA en gaat als eenmansfractie verder

Schiedam - M.Erdem stapt uit de gemeenteraad en de PvdA. 

'Ik heb er geruime tijd over gedacht en lang geaarzeld. Maar vandaag heb ik besloten mijn lidmaatschap van de partij op te zeggen, en verlaat ik de fractie van de PvdA in Schiedam en gaat als zelfstandige fractie verder.

Precies vier jaar geleden ging ik met het volgende motto de politiek in “met zorg voor iedereen , blijf niet aan de kant staan want iedereen telt mee”. En in maart 2014 heeft de Schiedamse kiezer mij een belanbrijke taak gegeven. Al jaren werk ik aan de verbinding tussen mensen als vrijwilliger en als politici. Ik geloof dat we elkaar moeten opzoeken en accepteren, want onbekend maakt onbemind.


De PvdA laat zich helaas steeds meer en meer leiden door het rechtse blok en gooit één voor één de principes en tradities aan de linker kant. Ik kan mij, ook na de Tweede Kamerverkiezingen van 2017, steeds minder vinden in de lijn die de PvdA uitzet. Daar kan ik niet in meedraaien, dat kan ik tegenover de kiezers ook niet verantwoorden.

Als eenmansfractie zal ik mijn constructieve houding blijven tonen en de stem van de kiezer laten doorklinken in de gemeenteraad. Aan mijn persoonlijke uitgangspunten en politieke standpunten is er niets veranderd. Het komende half jaar zal ik me als éénmansfractie blijven inzetten voor mijn beloften en idealen.'

M.Erdem verlaat de PvdA en gaat als eenmansfractie verder

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws