vrijdag, 06 december 2013 09:03

Maak je eigen Pop Up Tv Kijkdoos

Maak je eigen kijkdoos en win een leuke prijs! Schiedam heeft de allerleukste binnenstad van de regio en nu ook het allerleukste TV-station van Nederland: Pop Up Tv. Om dat te vieren hebben we een gezamenlijke actie bedacht: Maak je eigen Pop Up Tv Kijkdoos! Kleur de –vanaf dinsdag 10 december 2013 op de Hoogstraat 85 verkrijgbare- kleurplaat, knip de plaatjes uit en plak ze in een schoenendoos. De kleurplaat kan vanaf dinsdag ook gedownload worden vanaf de speciale actiepagina op deze site. Je mag uiteraard ook andere plaatjes of voorwerpen gebruiken in je kijkdoos.
Lever je kijkdoos voor 31 december 2013 in bij het pand Hoogstraat 85, waar ook de POP UP TV studio is gevestigd. Wie weet win je één van de door het Centrummanagement beschikbaar gestelde prijzen. De kijkdozen worden tentoongesteld in de grote etalage van het pand Hoogstraat 85. Elke kijkdoos krijgt een nummer en het publiek kan stemmen voor de publieksprijs. Er komt ook een workshop 'kijkdoos maken' in de Nieuwe Passage en natuurlijk is Pop Up Tv daar ook bij.

De Kijkdooswedstrijd is zeker niet alleen voor kinderen: we dagen ook creatieve volwassenen uit om een mooie kijkdoos te maken!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws